REBO160321-072

Dieren

REBO Woningmakelaars kantoor

Wilhelminaweg 27
6950 AA Dieren

T: (0313) 42 73 21
E: makelaardijdieren@rebogroep.nl

KVK: 09-155767

Contact

Uw deskundige en ervaren makelaar in Dieren

Bent u op zoek naar een betrokken en deskundige makelaar in Dieren en omgeving? REBO Woningmakelaars begeleidt u bij het kopen van uw droomwoning en de verkoop van uw huidige woning.

Een goede makelaar kent de regio van top tot teen. De vastgoedexperts die REBO Woningmakelaars inzet in Dieren komen dan ook uit de omgeving. Daarnaast zijn de makelaars in Dieren gecertificeerd en lid van de NVM. Onze aankoopmakelaars uit Dieren zetten hun vakkennis en ervaring graag in om voor een reële prijs uw droomhuis te vinden. Dankzij de kennis van de lokale woningmarkt en een uitgebreid netwerk zijn onze makelaars in Dieren altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Wij weten namelijk niet alleen wat er te koop is, maar ook wat er binnenkort te koop komt.

Contact opnemen

Contact opnemen

Verzenden

Ons aanbod in Dieren

Vogelplantsoen 270

Dieren

Vogelplantsoen 270

116 m2
2
€ 475.000
Titel
Geraniumstraat 16

Doesburg

Geraniumstraat 16

102 m2
3
€ 235.000
Titel
Alphons Diepenbrocklaan 6

Dieren

Alphons Diepenbrocklaan 6

152 m2
4
€ 595.000
Titel

REBO Woningmakelaars: de makelaar in Dieren die u compleet ontzorgt

Het is ons werk om u het werk uit handen te nemen. Het kopen van een woning is een grote investering en hiervoor is veel onderzoek nodig. Uw aankoopmakelaar in Dieren filtert niet alleen het huidige woningaanbod op uw woonwensen; wij begeleiden u van A tot Z. Tijdens de bezichtigingen bekijkt de makelaar de woning met een specialistische en objectieve blik om u te adviseren betreft de bouwkundige staat en eventuele gebreken die u zelf over het hoofd kunt zien. Wilt u uw huidige woning verkopen? Ook dan schieten wij u te hulp, door middel van een gratis waardebepaling.

U bepaalt zelf welke taken u uitbesteedt aan de makelaar

Zijn er stappen in het aankooptraject die u liever helemaal zelf uitvoert? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan wat u van uw aankoopmakelaar verwacht. Zo kunt u zelf de huizenmarkt in Dieren onderzoeken en de makelaar inschakelen tijdens de onderhandelingen. Eenmaal verliefd op een woning kunnen emoties een grote rol gaan spelen en dan biedt een objectieve en professionele aankoopmakelaar uit Dieren een uitkomst. U kunt uw makelaar tijdens het proces van aankoop ook vragen om juridische zaken af te handelen of het koopcontract te controleren op kleine lettertjes en clausules na te lezen.

Weten wat REBO Woningmakelaars in Dieren voor u kan betekenen?

Wilt u meer informatie over het huidige aanbod van koopwoningen en appartementen in Dieren en omstreken? U bent van harte welkom op ons makelaarskantoor in Dieren. Indien gewenst kan één van onze makelaars ook bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Voor hulp bij het zoeken van een geschikte koopwoning, advies tijdens het aankoopproces of ondersteuning in de verkoop of taxatie van uw huidige woning schakelt u REBO Woningmakelaars snel en eenvoudig in. Neem gerust contact met ons op.

Klanten geven ons een 9,2!

REBO Groep is aangesloten bij: