koop-2

Een woning of appartement aankopen?

Aankoop
van uw nieuwe woning

REBO Woningmakelaars is uw deskundige steun en toeverlaat!

Copaan

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem die wij gebruiken om u als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden!
Wat zijn de voordelen van Copaan?

  • Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dit in tegenstelling tot reguliere gratis zoekopdrachten of een Funda zoekopdracht;
  • het is een gebruiksvriendelijk tool waarbij ook de buurtinformatie geïntegreerd is;
  • via een percentage zie je direct hoe goed een woning aansluit bij jouw woonwens;
  • korte lijnen met je aankoopmakelaar via een berichtenwisseling bij de aangeboden woning;
  • je krijgt het nieuwste aanbod direct (real-time) doorgestuurd, eerder dan Funda.

Wij zijn een van de weinige makelaars die met dit aankoopprogramma werken. Voor het gebruik van Copaan rekenen wij opstartkosten maar deze krijg je terug op het moment dat we je droomwoning hebben kunnen aankopen!

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kunnen je daarbij optimaal begeleiden. Zij ontzorgen je tijdens het gehele aankooptraject, dat bespaart je tijd en geld. Nog meer voordelen? Wij werken no-cure no pay; geen aankoop, geen courtagekosten;

Nieuwsgierig? Bekijk de video hier:

Graag nodigen we u uit voor een geheel vrijblijvende kennismaking op ons kantoor!

Professionele woningmakelaars
Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO Woningmakelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Van wens naar realiteit
In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar geschikte huizen of appartementen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies over uw hypotheek.

Prijsonderhandelingen
Kopen is emotie, maar u wilt niet dat emotie in de weg zit van het verstand. Daarom neemt u een van onze makelaars in de arm. Want als u verliefd wordt op een woning, en als het goed is dan gebeurt dat ook, dan denkt u niet meer na over marktwaarde, bouwkundige staat en dergelijke. Uw REBO Woningmakelaar doet dat wel, en daar heeft u straks bij de onderhandelingen profijt van. Uw wilt u droomwoning tenslotte voor een reële prijs kopen.

Uw belangenbehartiger
Heeft u al een huis op het oog? Schakel REBO Woningmakelaars in als aankoopmakelaar om uw belangen te behartigen. U krijgt objectief advies over de reële koopprijs en de bouwkundige staat van de woning. Natuurlijk staan wij u in elk stadium van de aankoop bij, dus ook bij de onderhandelingen.

Maak een afspraak
Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Maak een vrijblijvende afspraak. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.


Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 0313 427 321, makelaardij@rebogroep.nl

 

REBO Groep is aangesloten bij: