administration

Taxeren

Taxatie
van uw huis of appartement

Wanneer u een hypotheek afsluit of verhoogt vraagt de bank vaak om een taxatierapport. Maar ook bij de verkoop van uw huis of juist tijdens het bieden op een woning wilt u weten of de vraagprijs realistisch is. Wij helpen u bij het taxeren van uw huis of appartement. Bij REBO Woningmakelaars zit u goed.

Laat een erkend taxatie makelaar uw woning taxeren

REBO Woningmakelaars is makelaar taxateur. Dit betekent dat wij uw woning kunnen taxeren en een taxatierapport kunnen opstellen. Er hangt veel van dat rapport af en u wilt zeker weten dat uw makelaar taxateur zijn vak verstaat. Daarom is het van groot belang dat uw taxatie makelaar de lokale huizenmarkt van top tot teen kent en uw woning op een verantwoorde manier kan taxeren. En dat is precies wat wij doen: deskundig uw huis taxeren als onderbouwing van de hypotheekaanvraag of het oversluiten van uw hypotheek. Heeft u reeds uw huis laten taxeren maar neemt u graag het zekere voor het onzekere? Als onafhankelijk makelaar taxateur voorzien wij u ook van second opinion.

Uw huis laten taxeren: wat betekent dat eigenlijk?

Een huis laten taxeren betekent dat de marktwaarde van de woning wordt vastgesteld. Hierbij spelen meerdere factoren een rol, zoals de staat van het onderhoud, de ligging van de te taxeren woning en de omgeving. Daarnaast zijn ook technische aspecten belangrijk bij het taxeren van een huis. Hierbij kunt u denken aan de energiezuinigheid van de woning en het bouwplan. Een professioneel taxatie makelaar houdt hier rekening mee en neemt daarnaast ook nog juridische aspecten mee. Op deze manier schetst de makelaar taxateur een compleet beeld betreft de waarde van het te taxeren huis, wat vervolgens in een gedetailleerd en overzichtelijk taxatierapport wordt beschreven.

Woning taxeren of gratis waardebepaling?

Vaak wordt er pas later in het beslissingsproces een taxatie makelaar ingeschakeld om de marktwaarde van een woning vast te stellen. Het kan echter ook zijn dat u zich nog in de oriëntatiefase bevindt en een grove inschatting zou willen hebben van de waarde van uw woning zonder het huis te laten taxeren. Om een idee te krijgen van de woningwaarde en de toekomst in te kunnen schatten kunt u een geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling laten doen door een van onze makelaars. Zo weet u ook vóór de taxatie ongeveer hoeveel geld u overhoudt. Dat is wel zo prettig.

Neem contact op voor een taxatie makelaar om op te bouwen

Wilt u uw woning laten taxeren door een onafhankelijke en deskundige makelaar taxateur? Maak dan een afspraak met ons. Thuis of op kantoor, overdag of ’s avonds. Dan helpt een van onze gecertificeerde makelaar taxateurs u bij het creëren van financiële duidelijkheid en een officieel taxatierapport. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen over de taxatie van een woning of andere zaken? Neem contact met ons op en we beantwoorden uw vragen.

REBO Groep is aangesloten bij: