huur

Tijdelijke Verhuur Koopwoning

Wilt u een huis, appartement of garagebox huren of verhuren? Bij REBO Woningmakelaars zit u goed. Zowel voor nieuwbouw als voor bestaande bouw.

Woning of garage huren
REBO heeft vele huurwoningen in bestand, van appartementen en eengezinswoningen met tuin tot herenhuizen. Daarnaast hebben we ook garageboxen in de verhuur. Of u tijdelijke woonruimte zoekt of een woning voor de langere termijn: wij kunnen u helpen. U schrijft zich bij ons in via het formulier woningen of garageboxen. Vervolgens maken wij de beste match tussen uw wensen en mogelijkheden en het vastgoed in onze portefeuille. Daarbij houden we rekening met uw datum van inschrijving en financiële draagkracht (zie veelgestelde vragen). 

Tijdelijke woning(ver)huur
De Leegstandswet maakt het mogelijk om koopwoningen tijdelijk te verhuren. Ideaal voor wie dubbele woonlasten heeft. U kunt rustig in uw nieuwe huis blijven wonen en afwachten totdat een koper een goed bod doet voor uw oude woning. In de tussentijd dekt de huursom die u ontvangt de kosten van uw oude hypotheek. Een dergelijke huurconstructie is ook een uitkomst voor wie zijn huis verkocht heeft en een tijdelijke woning zoekt. Bijvoorbeeld totdat de gewenste droomwoning zich aandient, of totdat de nieuwe woning naar wens verbouwd is. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk ons aanbod aan huurwoningen. 

REBO Groep is aangesloten bij: