koop-1

Wilt u uw huis of appartement verkopen?

Verkoop
van uw woning

Dan zit u bij REBO Woningmakelaars goed.

Professionals met langjarige ervaring
REBO Woningmakelaars zijn gecertificeerd en uitstekend opgeleid. Om een huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs verkocht te krijgen, is meer nodig. Ons bedrijf bestaat al sinds 1976 en door de jaren heen hebben we enorm veel woningen verkocht. Dat heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd en een uitstekend inzicht in de lokale en regionale markt. Daar plukt u de vruchten van.

Uitponding van woningcomplexen
Voor woningbouwverenigingen en (institutionele) beleggers is interessant dat REBO Woningmakelaars ervaren zijn in uitpondingstrajecten van woningcomplexen. Wij hebben ruime ervaring in en praktische kennis van de verkoop van voormalige huurwoningen. Omdat REBO Groep ook vastgoed beheerd en het onderhoud voor VvE’s verzorgt, hebben wij veel technische kennis in huis. Dat komt zeker van pas bij de waardebepaling en verkoop van uw huurwoningen

Gratis waardebepaling
Natuurlijk wilt u graag weten hoeveel u voor uw woning kunt vragen. Een van onze makelaars komt graag bij u langs om de waarde van uw huis of appartement te bepalen. Deze service is gratis en verplicht u tot niets. De REBO Woningmakelaar kijkt naar plus- en minpunten en adviseert u hoe u met minimale investeringen uw woning aantrekkelijker kunt maken voor de huidige markt.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Van verkoopstrategie tot onderhandeling
Nu u de marktwaarde van uw woning weet, kunt u samen met uw REBO Woningmakelaar de vraagprijs, onderhandelingsruimte en verkoopstrategie vaststellen.

Wij schakelen een professioneel fotografiebedrijf in voor het maken van foto's, 360 graden foto's, bezichtigingsvideo en het maken van de plattegronden. Uw makelaar schrijft een uitgebreide verkooptekst en meld uw woning aan op Funda.nl en uiteraard onze eigen website rebowoningmakelaars.nl. Daarnaast hebben wij diverse etalages waar wij uw woning zullen tonen. Wanneer potentiële kopers zich melden, maakt de makelaar een afspraak om uw woning te gaan bezichtigen. Doen aspirant-kopers een bod, dan legt hij dit aan u voor en verzorgt hij de onderhandelingen.

Van deal tot eigendomsoverdracht
Na overeenstemming over de prijs en voorwaarden maakt uw makelaar de koopakte op en deze tekent u vervolgens op ons kantoor. Wij zullen daarna de koper laten tekenen en de akte zal naar het betreffende notariskantoor verzonden worden. Daarnaast begeleiden wij u bij de eventuele bouwkundige keuring en/of taxatie, de inspectie en de overdracht bij notaris.

Maak een afspraak
Wilt u uw woning snel en voor een goede prijs verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak met uw REBO Woningmakelaar. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: (0313) 427 321, makelaardij@rebogroep.nl

 

REBO Groep is aangesloten bij: