Hoog-Keppel

De Bongerd | Hoog-Keppel

Verwacht

Contact met REBO

Doetinchem

Plantsoenstraat 77, Doetinchem
(0314) 369 292
makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Bongerd | Hoog-Keppel, Hoog-Keppel

De Bongerd is een kleinschalig en kwalitatief nieuwbouwplan in Hoog-Keppel. De Bongerd bestaat uit een appartementengebouw met 12 comfortabele en duurzame appartementen, welke variëren in oppervlak van ca. 80-90 m2. De appartementen worden ontwikkeld en gerealiseerd op de voormalige basisschoollocatie De Bongerd in Hoog-Keppel, nabij de plaatselijke golfbaan, is de omgeving landelijk en groen. Hier geniet u van de rust en charme van het dorpse karakter. Wonen in De Bongerd betekent genieten van comfort en in de buitenlucht omringd zijn door groen en landelijke sferen. Hier raakt u nooit uitgekeken.


Het appartementengebouw bestaat uit 2 bouwlagen met op elke laag ruime 3-kamerappartementen welke allen de beschikking hebben over een terras of balkon, te bereiken door middel van een schuifpui. Het gebouw is voorzien van een centrale entree. Hier bevinden zich de brievenbussen, videofooninstallatie, trappenhuis en de lift. De appartementen hebben enorm veel comfort en een meer dan gemiddelde luxe afwerking. Ze stralen warmte uit en zijn door de vormgeving extra sfeervol. De appartementen worden geleverd met minimaal één parkeerplaats en externe fietsenberging op eigen terrein. Daarnaast zijn er meerdere bezoekersparkeerplaatsen.


De locatie van het nieuwe appartementengebouw ligt op de hoek van de Monumentenweg en de Schoolstraat, op de voormalige basisschool locatie; De Bongerd. Vanaf hier bent u zo in Doesburg, Arnhem of Doetinchem, want allen liggen op slechts op ca. 10 tot 20 minuten rijden van Hoog-Keppel.


Kortom, bent u op zoek naar sfeervol wooncomfort in een landelijke omgeving? Dan is nieuwbouwplan De Bongerd iets voor u! Meld u dan nu aan via de projectsite en we houden u op de hoogte van de start verkoop en beschikbaarheid.


Projectwebsite

REBO Groep is aangesloten bij: