Dennenbosch | Twello

Start verkoop 23 mei 2023
Terug naar boven

Dennenbosch | Twello,

Binnenkort te koop: 15 schitterende appartementen in de dorpskern van Twello

Aan de rand van het centrum van het gezellige dorp Twello worden 15 prachtige nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Op deze ideale locatie, waar momenteel een woonwinkel gevestigd is, zijn alle voorzieningen binnen handbereik.
Het appartementencomplex bestaat uit vijf appartementen op de begane grond, zes op de eerste verdieping en vier op de tweede verdieping. De appartementen zijn variërend in grootte van 50 m² tot 131 m² en verkrijgbaar vanaf €234.950,-.
Het complex is een mix van penthouses, appartementen en studio’s! De één met balkon, de ander zonder. Maar allen met een eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

Start verkoop
Op 23 mei 2023 start de verkoop van het Dennenbosch. Tijdens de informatiemiddag op 23 mei van 16:00 tot 18:00 uur bij Restaurant Korderijnk (Stationsstraat 31, Twello) vertellen we je graag meer over dit mooie project.

Gasloos en energiezuinig
In het project Dennenbosch wordt actief deelgenomen aan het beperken van de CO2-uitstoot en zijn alle woningen ontworpen volgens het Bijna EnergieNeutraal Gebouwen-principe (BENG). Alle woningen zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp en vloerverwarming. De woningen met bouwnummer 1, 6, 7, 12 en 13 zijn zelfs Energie Neutraal.

Planning
- Start verkoop: 23 mei 2023
- Verwachte start bouw: december 2023
- Verwachte oplevering: december 2024

Het dorp Twello
In het hart van de Stedendriehoek ligt het prachtige Twello. In dit gezellige dorp voelt iedereen zich al snel thuis. Rondom Twello vind je de weidse uiterwaarde van de IJssel en het
groen van de Veluwe. De omgeving leent zich er dan ook voor heerlijk te recreëren, denk hierbij aan wandelen, fietsen of paardrijden. In het knusse centrum van Twello vind je een groot aanbod winkels. Struin rond in modieuze boetiekjes, leuke cadeauwinkels en mooie boekhandels. Ondertussen geniet je van de gemoedelijke, dorpse sfeer. Op de diverse terrassen geniet je van een heerlijk hapje en drankje. Mede door het rijke verenigingsleven is in Twello echt altijd iets te doen!

Interesse?
Meld jezelf dan aan als belangstellende via de website debunte.nl/projecten/dennenbosch. Dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

REBO Groep is aangesloten bij: