Doetinchem

Keppelplantsoen | Doetinchem

De bouw is gestart!

Contact met REBO

Doetinchem

Plantsoenstraat 77, Doetinchem
(0314) 369 292
makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Keppelplantsoen | Doetinchem, Doetinchem

EIGENTIJDS WONEN IN HET KEPPELPLANTSOEN
EEN SFEERVOLLE WIJK OP DE RAND VAN STAD EN LAND 


Doetinchem groeit en bloeit. De leukste stad van de Achterhoek heeft veel te bieden en is aantrekkelijk voor jong en oud. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan kennis met het Keppelplantsoen. Een gezellige buurt in de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Vlak bij het levendige centrum en aan de rand van de Kruisbergse bossen. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen starters, doorstromers en senioren hier straks samen met en naast elkaar op een heerlijke plek. 


EEN THUIS VOOR IEDEREEN
In het Keppelplantsoen komen 76 woningen met voor ieder wat wils. Van rijwoningen tot toekomstbestendige woningen. Er is volop keus voor jong en oud waarbij het gevarieerde woningaanbod aansluit bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. De gunstige ligging ten opzichte van winkels, scholen en recreatiemogelijkheden maakt dat iedereen zich thuis voelt in deze fraaie buurt.


De bouw is inmiddels gestart en er zijn nog maar een aantal prachtige woningen beschikbaar. Bekijk de actuele beschikbaarheid van onder andere de twee-onder-een-kapwoningen via projectwebsite 


 

REBO Groep is aangesloten bij: