Doetinchem

Keppeltuinen | Doetinchem

De bouw is gestart!

Contact met REBO

Doetinchem

Plantsoenstraat 77, Doetinchem
(0314) 369 292
makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Keppeltuinen | Doetinchem, Doetinchem

Er zijn van die plekjes waar je je meteen thuis voelt. Dat gevoel krijg je zeker in de Keppeltuinen. Deze kleine oase van rust en ruimte in de nieuwe Doetinchemse wijk Stadspark Keppeloord heeft alles wat het leven zo aangenaam maakt. Fraaie, duurzame woningen en appartementen, een groene leefomgeving en het gezellige stadscentrum vlakbij. Welkom in de Keppeltuinen!


Een thuis voor elke levensfase


In de Keppeltuinen komen twee kleinschalige complexen met in totaal 36 appartementen. Daarnaast 16 levensloopbestendige patiowoningen, 6 tweekappers en 9 rijwoningen. Wonen voor elk wat wils dus. Met volop keus voor jong en oud. Het gevarieerde woningaanbod sluit perfect aan bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. Hier woon je rustig, ruim en groen met alle voorzieningen zoals winkels, zorg, scholen, recreatie en kunst en cultuur op loop- en fietsafstand.


Een fijne plek met alles in de buurt


De ligging van de Keppeltuinen is ideaal. Op loopafstand van het levendige centrum van Doetinchem met al zijn voorzieningen. De Oude IJssel biedt volop watervertier en de Kruisbergse bossen dagen uit tot lange wandel- en fietstochten. In de Keppeltuinen woon je overal vlakbij. Maar zoek je de rust, ook dan kom je hier thuis. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen starters, gezinnen en senioren straks samen met en naast elkaar op een heerlijke plek.


www.keppeltuinen.nl


 

REBO Groep is aangesloten bij: