Kantoor Dieren-02

Over REBO Woningmakelaars

REBO Woningmakelaars biedt advies en assistentie bij de koop, verkoop, (tijdelijke) huur en verhuur van huis, appartement of garage. Wij hebben een groot woningenbestand en veel kennis van de regionale woningmarkt. Daardoor weten we niet alleen wat er te koop ís, maar ook wat er te koop kómt. U kunt ook bij ons terecht voor:

• Gratis waardebepaling, om de vraagprijs te bepalen
• Taxatie (ook second opinion), als onderbouwing van de hypotheekaanvraag
• Verkoop van nieuwbouwprojecten 
• Uitponding van woningcomplexen (verkoop van voormalige huurwoningen)Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Bovendien kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten.


Erkende en gecertificeerde specialisten
Onze makelaars zijn gecertificeerd en lid van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Onze taxateurs zijn erkend en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI. Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Bovendien kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten. 


Maak een vrijblijvende afspraak
Zoekt u een huis of appartement in de regio Gelderland/Overijssel? Of wilt u uw woning verkopen? Maak dan kennis met onze makelaars in Arnhem, Doetinchem, Deventer of Dieren. Als u het contactformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 0313 427 321, makelaardij@rebogroep.nl.

 

REBO Groep is aangesloten bij: