woonpark-bat

Woonpark BAT

Tijdloos wonen in het historische hart van Zevenaar

Woonpark BAT

Waar ooit de vlaggen van de Turmac-fabrieken wapperden, in het centrum van het prachtige Zevenaar, verrijst de komende jaren Woonpark BAT. Een inspirerend nieuw woongebied waar je groots kunt wonen in de kleine stad.

In welke woning zie jij jezelf wel wonen? Bekijk snel de 5 deelplannen en neem contact met ons op vooor de beschikbare woningen. Dat kan eenvoudig via het formulier hieronder.

1. De Boomgaard 2. Het Landgoed 3a. De Stadstuin 3b. De Stadstuin 4. De BAT-laan 5. Het Park

Direct inschrijven nieuwsbrief Woonpark BAT

Het Oude Raadhuys 

Op een markante plek in de Zevenaarse binnenstad, waar ooit burgemeesters en wethouders de stad bestuurden, kunt u straks royaal en luxueus wonen. Het oude gemeentehuis krijgt namelijk een nieuwe bestemming met 16 riante koopappartementen en 4 fraaie penthouses. Hier woont u midden in het centrum, op historische grond, met alle voorzieningen vlakbij. Welkom in Het Oude Raadhuys. Een nieuw thuys in hartje Zevenaar.

Op de eerste verdieping van Het Oude Raadhuys komen 16 luxueuze appartementen rondom de 600 m2 grote beschutte binnentuin. Hier kunt u eindeloos genieten van rust en ruimte, terwijl de levendige binnenstad om de hoek ligt. De appartementen hebben twee slaapkamers, een complete badkamer met toilet en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich als kroon op het complex vier riante penthouses met elk drie slaapkamers, een complete badkamer en twee toiletten. Aan de voorzijde heeft u een groot balkon, aan de achterzijde een rustig gelegen dakterras. Comfort, luxe en sfeer zijn uiteraard standaard inbegrepen bij de appartementen en de penthouses.

Direct inschrijven nieuwsbrief Het Oude Raadhuys

Wil je graag de voordelen van een nieuwe, energiezuinige moderne nieuwbouwwoning? Onze makelaars helpen je graag verder. We vertellen je meer over de vele mogelijkheden en kunnen je ondersteunen bij het regelen van de hypotheek, bijvoorbeeld door middel van een gratis hypotheekcheck.

Om alles goed in kaart te brengen voor jezelf, is het wellicht fijn en verstandig om alvast de waarde van je eigen huis te laten bepalen (indien je een koopwoning hebt). Ook dat kun je eenvoudig, vrijblijvend en gratis aanvragen via het formulier hieronder.

 

REBO Groep is aangesloten bij: