REBO160321-072

Deventer

REBO Woningmakelaars kantoor

Zutphenseweg 29 C-3
7418 AH Deventer

T: 0570 626 268
E: makelaardijdeventer@rebogroep.nl

KVK: 09-155767

Contact

Uw deskundige en ervaren makelaar in Deventer

Schakel REBO Woningmakelaars in voor de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw huidige woning. Deskundig advies, betrouwbare ondersteuning en vakkundige taxatie. Dat is namelijk wat wij zelf ook zouden verwachten van een aankoopmakelaar.

Wanneer u op zoek gaat naar een koopwoning in Deventer en omstreken wilt u op uw makelaar kunnen bouwen. Onze aankoopmakelaars komen zelf uit de regio en analyseren de huizenmarkt in Deventer vanuit professioneel perspectief en met behulp van jarenlange ervaring. REBO Woningmakelaars is gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een garantie van kwaliteit en expertise. Deze expertise zet uw makelaar in Deventer graag in tijdens de zoektocht naar een geschikte koopwoning. Onze aankoopmakelaars weten niet alleen wat er in Deventer en omgeving te koop is, maar ook wat er in de toekomst te koop komt.

Contact opnemen

Contact opnemen

Verzenden

Ons aanbod in Deventer

Bernerstraat 15 a

Zutphen

Bernerstraat 15 a

91 m2
2
€ 159.500
Titel
Bernerstraat 15

Zutphen

Bernerstraat 15

116 m2
5
€ 200.000
Titel
Auroralaan 50

Apeldoorn

Auroralaan 50

106 m2
3
€ 375.000
Titel
Kleine Overstraat 24 A

Deventer

Kleine Overstraat 24 A

97 m2
3
€ 379.000
Titel
Anna Reynvaanstraat 18

Deventer

Anna Reynvaanstraat 18

125 m2
3
€ 595.000
Titel
Bernerstraat 15 en 15a

Zutphen

Bernerstraat 15 en 15a

207 m2
5
€ 359.500
Titel

Met een aankoopmakelaar is uw woning zo gevonden 

Een goede makelaar zorgt er niet alleen voor dat u uw droomhuis vindt, maar ook dat u tijd en energie bespaart tijdens alle onderdelen van het aankooptraject. Dit betekent dat uw aankoopmakelaar Deventer u begeleidt tijdens de bezichtiging, de bouwkundige staat van een koopwoning onderzoekt en een eventueel onderzoek ondersteunt. Vindt u het fijner om de zoektocht zelf uit te voeren maar ontvangt u graag advies van een expert tijdens de onderhandelfase? Of bent u op zoek naar een makelaar in Deventer voor de verkoop van uw huidige woning? Wij helpen u waar het nodig is.

Uw huidige woning in Deventer verkopen via een ervaren makelaar

Voor de verkoop van uw woning schakelt u REBO Woningmakelaars in Deventer in. Laat uw makelaar een gratis waardebepaling uitvoeren zodat u weet waar u staat of laat één van onze onafhankelijke makelaar-taxateurs uw woning in Deventer en omgeving taxeren. Onze makelaars zijn de aangewezen partners bij het vinden van de beste koper voor uw huis of appartement, de onderhandelingen en de afhandeling van juridische zaken. Wij zetten onze ervaring graag in om u het werk uit handen te nemen en u te verzekeren van een helder verkooptraject met een wenselijke uitkomst.

Weten wat REBO Woningmakelaars in Deventer voor u kan betekenen?

Of u nu aan het begin van het aankooptraject staat of al een aantal stappen doorlopen heeft, onze aankoopmakelaars in Deventer ondersteunen u waar het nodig is. Een koopwoning is een grote investering en daarnaast is een geschikt (t)huis een cruciale basis voor geluk. Onze makelaars weten dit en vertegenwoordigen uw belangen. In een vrijblijvend gesprek met een van de makelaars uit Deventer bespreekt u uw woonwensen. Wij ontvangen u graag op ons mooie kantoor in Deventer maar kunnen ook een aankoopmakelaar bij u langs laten komen als dat u beter uitkomt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de woningmarkt in Deventer en omgeving.

Klanten geven ons een 9,2!

REBO Groep is aangesloten bij: